Bezo heeft een rijk scala aan opdrachtgevers. Iedereen die op zoek is naar een innovatief en betrouwbaar constructiebedrijf,
lasbedrijf of onderhoudsbedrijf voor metaalproducten en machines, is bij Bezo aan het juiste adres.

Werkzaamheden

Bezo doet veel voor bedrijven die actief zijn in de bulk handling. Denk aan leidingen, bordessen, trappen en stortkokers in RVS, koolstofstaal of Vautid. Ook infratechniek is sterk vertegenwoordigd, met trappen, hekwerken, bouwluiken en leidingen in aluminium, koolstofstaal, RVS, Vautid. Voor de bouw en wegenbouw gaat het vaak om bordessen, trappen en balkonhekken van thermisch verzinkt koolstofstaal.

Een anker nodig, een schuifraam? Ook in de scheepsbouw weet men Bezo te vinden, voor series of unieke stuks, geheel op maat en van hoge kwaliteit. In de foodsector voeren we werk uit dat te maken heeft met leidingen, pompframes, tanks of tankbouw en het zogeheten parelen. We werken dan meestal met RVS, RVS 304 of RVS 316. En aan machinebouwers leveren we onder andere tanks en opwikkelmachines.

Groot:

De meeste meters staal zitten ongetwijfeld in de leidingsystemen voor een rioolwaterzuiveringsinstallatie in Beverwijk. Bezo ontwerpt en fabriceert ieder stuk buis en iedere bout, voor een perfecte waterdichte aansluiting.

Klein:

Ons kleinste product is een beugeltje voor een particulier scheepsinterieur. Op maat gemaakt, met liefde afgewerkt.


Uitdagend:

Soms komt er een opdrachtgever die iets wil hebben dat nog niet bestaat. Een machine om transportbanden mee op te wikkelen, bijvoorbeeld. Bezo ontwerpt, test en bouwt de complete machine. Een technische uitdaging die we met plezier aannemen.

Zichtbaar:

De meest zichtbare Bezo-producten vindt u op straat. In Valkenburg bijvoorbeeld, waar we design RVS informatiehokjes plaatsten. Of aan het Spaarne in Haarlem, RVS frames voor banken en reddingstrapjes.


Veel:

Voor een tunnel in Aalsmeer waren bluswaterleidingen nodig. Bezo produceerde 88 identieke stukken leidingwerk van 6 meter lang.

Weinig:

Bezo deinst niet terug voor het produceren van enkele stuks. Zo rolt er af en toe een prachtige RVS buitenlamp van de band.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen:

Dat is heel mooi, zo’n website, maar wat vinden de klanten van Bezo nu eigenlijk van het bedrijf?
We vroegen het aan een aantal opdrachtgevers en doen hier een greep uit hun antwoorden.