Onder de noemer ‘Bezo’ vallen twee volwaardige bedrijven: Bezo Constructie en Bezo Montage & Onderhoud.
Bezo Constructie maakt metaal op maat, Bezo Montage & Onderhoud installeert en onderhoudt het. Daarmee verlengt u de levensduur.
Onze monteurs zijn experts op het gebied van bewerking, constructie, installatie, controle en reparatie in de metaalsector. Bezo, machtig in metaal.

Wat wij maken

Bezo werkt met RVS, koolstofstaal, aluminium en Vautid. Denk hierbij aan mengmachines en opwikkelaars, leidingen, hekwerken, trappen, bordessen en Tiburon bouwluiken. Inmiddels staat de vierde generatie Beudeker aan het roer. Al meer dan een halve eeuw staat Bezo klaar voor opdrachtgevers die een betrouwbaar en deskundig lasbedrijf of constructiebedrijf zoeken.

Met een jaloersmakend compleet machinepark en een doorgewinterd team van monteurs leveren we vanuit het Noord-Hollandse Uitgeest topkwaliteit door heel Nederland.


Gevarieerd aanbod

Grote en kleine opdrachtgevers komen met de meest uiteenlopende verzoeken bij Bezo. En of het nu om series gaat of om één uniek stuk, Bezo is creatief in het vinden van de meest kostenefficiënte oplossing. Zonder concessies te doen op kwaliteit. Een greep uit het assortiment:
• Machines (waaronder mengmachines en opwikkelaars voor transportbanden)
• Leidingen (denk aan riool- en waterzuiveringsinstallaties)
• Plaatverwerking (onder andere pompframes)
• Hekwerken, trappen en bordessen
• Tiburon bouwluiken (opbouwluiken met veiligheidsroosters)
• RVS meubilair (in- en exterieur)
• Scheepsbeslag (van anker tot schuifraam)

Snel en goed

Naast kwaliteit staat Bezo voor snelheid. In de meeste gevallen kunt u uw producten binnen een paar werkdagen in huis hebben. Dat hebt u te danken aan de volgende pluspunten van Bezo:
• Flexibel productieapparaat, verdeeld over twee locaties
• Modern machinepark: als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken
• Uitstekende afspraken met leveranciers van grondstoffen

Slimme processen, van aanvraag tot levering

Kennis van materialen en technieken is natuurlijk niet genoeg. Om succesvol met u samen te kunnen werken, hecht Bezo ook veel waarde aan processen. Dankzij slimme ERP-software loopt het complete metaalbewerkingsproces, van uw eerste aanvraag tot en met het leveren van uw product, als een geoliede machine.

Heldere werkwijze

Alle stappen leggen we vast in één overzichtelijk programma. Uw aanvraag, onze offerte, de opdrachtbevestiging en de productieorder voor de werkplaats. Onze medewerkers boeken hun uren door de barcode op het orderformulier te scannen. Veel sneller en preciezer dan toen we nog handmatig de urenlijsten invulden. Zodra uw metalen product klaar is, draaien we de bijbehorende pakbon uit. Als u wilt, ontvangt u die ook per mail. En tot slot rolt er een factuur uit het systeem, die naadloos aansluit op de offerte die u aan het begin van de rit hebt goedgekeurd.